Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(969 niezalogowanych)
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Kowalscy napisał:
ivka111 napisał:
[b]Kowalscy napisał
Uwaga!!!
Idiotka na żerowisku

SLABY Frajer z ciebie Kowalski !!!!

slabiuski Kmiot! ze slabego miotu zapewne!!

Oj, coraz gorzej, coraz gorzej...
Zrób sobie może przerwę, odpocznij, napij się herbaty - no nie wiem co by ci doradzić

Zyczliwy.

czemu gorzej? bo ty wyzywac mozesz a ciebie nie? no to gorzej ale z toba jest! KMIOCIE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
ivka111 napisał:
Kowalscy napisał:
ivka111 napisał:
[b]Kowalscy napisał
Uwaga!!!
Idiotka na żerowisku

SLABY Frajer z ciebie Kowalski !!!!

slabiuski Kmiot! ze slabego miotu zapewne!!

Zrób sobie może przerwę, odpocznij, napij się herbaty - no nie wiem co by ci doradzić

Zyczliwy.

Wal sie slaby kmiocie!!! poradz sobie jak antenke w tym moherowym berecie ustawic zeby ci nie zwialo nast. narzem jak wiaterek powieje!!!

Smieszny watek - typa nie ma a temat zyje Zdaje sie to wasz faworyta tak pohukuje Kowalscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
Kowalscy napisał:

Zyczliwy.

czemu gorzej? bo ty wyzywac mozesz a ciebie nie? no to gorzej ale z toba jest! KMIOCIE!

Eeee, yyyy, uuuu....jak by ci tu delikatnie powiedzieć: pomyliłaś przyczynę ze skutkiem i stąd się wzięła cała heca. A gdzie pomyliłaś - już parę osób powiedziało ci gdzie /więc to nie kwestia mojego zafiksowania na tobie, dziewczyno/, a ty nadal brniesz, wystawiając sobie świadectwo.
To co? idiotka, czy nie idiotka?

I to jest ostatni moj post do ciebie - szkoda mi czasu na te pierdoły.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok